Gruparea FC Hermannstadt a anunţat că a transferat un atacant portughez, Ruben Fonseca este un vârf de atac portughez, în vârstă de 23 de ani. A fost format la grupele de copii şi juniori la celebrul club lusitan Benfica Lisabona şi a bifat două selecţii în echipa naţională a Portugaliei U19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Până în prezent, Rúben a mai evoluat în ţara natală pentru echipe ca Feirense, Salgueiros, Braga şi Tondela, echipă din liga a doua din Portugalia, pentru care a evoluat în 41 de meciuri în toate competiţiile în sezonul trecut , a înscris de 4 ori şi a oferit o pasă de gol.
 
Rúben Fonseca are o înălţime de 1,88 metri, este un vârf de careu, cum se spune în fotbal, dar poate evolua şi ca mijlocaş dreapta (winger). Atacantul portughez este cotat la suma de 250.000 euro pe site-urile de specialitate
 
Rúben Fonseca va purta numărul 99 pe tricou.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.