Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a X-a a Superligii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de la Ploieşti, de duminică, în minutul 6, mijlocaşul sibian Dragoş Iancu.a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă. Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş. în timp ce căpitanul Valentin Ţicu şi-a cerut scuze.
 
„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat. Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.