Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalti, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55).

În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Alhassan (16), Şut (43) / Queiros (24), Louis Munteanu (75), Grameni (78), Cojocaru (86)

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima.

În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu.

Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

La meci au asistat peste 17.000 de spectatori.

În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.