Într-o informaţie publicată joi seară, Superliga Chineză a anunţat că meciurile se vor juca fără spectatori până la sfârşitul sezonului, adică luna viitoare, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O măsură luată pentru limitarea riscurilor de contaminare cu Covid-19, întrucât Beijingul se pregăteşte să găzduiască Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 (în perioada 4-20 februarie). Organizaţia va stabili ulterior dacă este oportună redeschiderea meciurilor pentru public "în funcţie de situaţia epidemică”.

Liga şi-a luat decizia chiar înainte de reluarea Campionatului duminică, după o suspendare de patru luni menită să permită jucătorilor echipei naţionale să se concentreze asupra meciurilor de calificare la Cupa Mondială 2022.

Din motive de sănătate, cele 16 echipe din Campionat sunt împărţiţe în 2 grupe şi joacă doar în 2 locaţii: oraşul-port Dalian (nord-est) şi oraşul Suzhou (est), lângă Shanghai.

În aprilie anul trecut, 30.000 de spectatori au asistat la primul meci al sezonului, între FC Guangzhou şi Guangzhou City.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.