Universitatea Cluj continuă campania de transferuri şi întăreşte compartimentul defensiv cu un multiplu campion al României. Andrei Peteleu va juca în alb-negru pe parcursul sezonului 2023/2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fundaşul dreapta de 31 de ani vine de la CFR şi a mai jucat până în prezent la UTA Arad, Petrolul Ploieşti, ASA Târgu Mureş, Gloria Bistriţa, Săgeata Năvodari şi Delta Tulcea, dar şi la două echipe din străinătate: Sheriff Tiraspol (Republica Moldova) şi Kisvárda (Ungaria).
 
Are 146 de meciuri la nivelul primei ligi din România şi cinci trofee în palmares, printre care trei titluri în Superliga, un titlu în Republica Moldova şi Supercupa României.
 
Noul jucător al Universităţii Cluj are opt prezenţe în competiţiile europene.
 
De asemenea, FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul lui Alexandru Cîmpanu (22 de ani) până la finalul sezonului actual. Jucătorul care evoluează în banda dreaptă a atacului are o Cupă şi o Supercupă în palmares, dar şi peste 100 de meciuri în Superliga.
 
Alexandru Cîmpanu a evoluat până în prezent pentru Universitatea Craiova, FC Botoşani şi CSM Alexandria. A bifat 112 meciuri în Superliga, marcând 14 goluri şi oferind 7 pase decisive.
 
 
El are nouă prezenţe pentru naţionalele U20 şi U21. A purtat banderola de căpitan a României U20 într-o victorie cu Suedia, când a şi marcat unicul gol al meciului. De asemenea, a făcut parte din lotul României U21 la turneul final al Campionatului European U21 din acest an.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.