Publicaţia Sunday Times a notat că Roman Abramovici intenţionează să vândă clubul Chelsea Londra, gruparea angajând consultanţi de la o bancă de investiţii din New York pentru o evaluare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunday Times menţionează că Abramovici a respins o ofertă pentru un pachet minoritar de acţiuni, venită din SUA, din partea Silver Lake Partners. În iunie, presa britanică a scris că Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, a făcut o ofertă de două miliarde de lire sterline pentru Chelsea, de asemenea refuzată.

În luna mai, Chelsea a anunţat că planurile sale cu privire la stadionul Stamford Bridge au fost amânate, ceea ce s-a interpretat ca un răspuns al lui Abramovici la întârzierile în acordarea de către autorităţile britanice a vizei de investitor.

Potrivit unei surse din cadrul clubului londonez, citată de The Guardian, Roman Abramovici, contrar informaţiilor din Sunday Times, nu plănuieşte să vândă gruparea Chelsea.

Abramovici a cumpărat Chelsea Londra în 2003, iar de atunci echipa a câştigat de cinci oric campionatul Angliei, de cinci ori Cupa Angliei, de trei ori Cupa Ligii Angliei, de două ori Supercupa Angliei, o dată Liga Europa şi o dată Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.