Tehnicianul echipei Kayserispor, Marius Şumudică, a declarat, luni seară, că incidentele de la finalul partidei din deplasare cu Alanyaspor au fost provocate de un membru al stafului gazdelor, care l-a aşteptat la intrarea în coridorul care duce spre vestiare, l-a înjurat şi l-a atacat, informează futbolarena.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, după incidente s-a spus că totul ar fi pornit de la faptul că Şumudică i-a înjurat în limba engleză pe membrii stafului echipei gazdă. După ce a izbucnit o bătaie între reprezentanţi ai celor două echipe, a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a se calma spiritele.

Întrebat de jurnaliştii turci dacă a înjurat pe cineva, Şumudică a răspuns: „Eu nu am înjurat. El m-a înjurat pe mine. Mă aştepta la intrarea în coridorul care duce spre vestiare. De ce m-a aşteptat şi m-a înjurat? M-a atacat. Eu am venit aici ca să vorbesc despre fotbal, nu despre incidente. Nu mă mai întrebaţi aşa ceva”.

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Alanyaspor, în etapa a XIV-a a campionatului turc de fotbal.

Golurile echipei Kayserispor au fost marcate Vural (21) şi Bulut (90+3), iar pentru Alanyaspor a înscris Alkilic (62).

La formaţia lui Şumudică, Cristian Săpunaru şi portarul Silviu Lung jr. au jucat tot meciul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.