Antrenorul echipei Kayserispor, Marius Şumudică, şi fundaşul Cristian Săpunaru au fost atacaţi de adversari, luni seară, pe coridorul care duce spre vestiare, după meciul din deplasare cu Alanaspor, pierdut de gazde din cauza unui gol marcat în minutul 90+3, relatează sondakika.com. Şumudică a fost rănit uşor la nas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cotidianului Hurriyet, preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat că în urma violenţelor traducătorul Yunus Akbulut a ajuns la spital.

 

De asemenea, printre cei loviţi s-a numărat şi fotbalistul Deniz Turuc.

"Antrenorul portarilor de la Alanyaspor ne-a atacat echipa, iar antrenorului nostru îi sângerează nasul. Traducătorul a fost dus la spital. M-am întors din drum, acum sunt în vestiar. Lui Şumudică îi sângera nasul, m-am dus repede la el ca să îl consolez. Aş fi vrut să pierdem meciul, dar să nu se întâmple astfel de lucruri. Nu am reuşit să iau legătura cu conducătorii de la Alanyaspor. Nu am asistat la incidente, astfel că nu vreau să exagerez ce s-a întâmplat. Din câte am înţeles Deniz a fost lovit cu piciorul în piept”, a explicat Bedir.

Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Alanyaspor, în etapa a XIV-a a campionatului turc de fotbal.

Golurile echipei Kayserispor au fost marcate Vural (21) şi Bulut (90+3), iar pentru Alanyaspor a înscris Alkilic (62).

La formaţia lui Şumudică, Cristian Săpunaru şi portarul Silviu Lung jr. au jucat tot meciul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.