România a câştigat o partidă incredibilă în faţa Angliei, cu şase goluri în 15 minute, a titrat ediţia online a celui mai mare tabloid argentinian, Clarin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puţina asistenţă prezentă pe Stadionul Dino Manuzzi din Cesena nu a putut crede ce vedea. George Puşcaş, din penalti, a deschis scorul pentru români, în minutul 31 al reprizei secunde. Demarai Gray a egalat şi Ianis Hagi - fiul legendarului Gheorghe, care a marcat un gol Argentinei la Mondialul din SUA, din 1994 - a făcut 2-1. Tammy Abraham a egalat când ceasul arăta minutul 42. Însă Florinel Coman, în minutele 44 şi 45, a stabilit cifrele finale ale rezultatului. A fost 4-2 pentru România, au fost şase goluri în mai puţin de 15 minute. Învingătorii sunt la un pas de semifinale şi de a-şi asigura un bilet pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Clarin aminteşte că marcarea a şase goluri în mai puţin de 15 minute este rară în istoria fotbalului. Robert Lewandowski a înscris cinci goluri în 15 minute, într-un meci Bayern Munchen - Wolfsburg, Germania a marcat de patru ori în şase minute în faţa Braziliei, la CM-2014, iar Australia a învins Samoa cu 31-0, marcând ultimele şapte goluri în ultimele 15 minute, în 11 aprilie 2001, în preliminariile CM-2002.

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.