Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi seară, că naţionala României are o grupă foarte bună în Liga Naţiunilor, unde va evolua cu Kosovo, Cipru şi învingătoarea meciului dintre Gibraltar şi Lituania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E bine Kosovo, Cipru şi probabil Lituania. E o tragere foarte bună, nu poţi să-ţi propui decât să câştigi grupa. Trebuie să facem o campanie bună la un european, să avem avantaj psihologic pentru Liga Naţiunilor, că apoi urnează preliminariile pentru Mondial“, a declarat Stoichiţă la Digisport.

Oficialul FRF a mai spus că simte că selecţionerul Edward Iordănescu va continua la naţională şi după Euro-2024: “Noi ne dorim să continuăm cu Edi, sper şi simt că va continua cu noi.Până acum nu s-a discutat nimic concret, decât comunicarea faptului că noi vrem să continuăm cu el“.

Reprezentativa României va întâlni Kosovo, Cipru şi Lituania sau Gibraltar în grupele Ligii Naţiunilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.