Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, că după părerea sa echipa naţională se va califica la Campionatul European din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu zic că ne calificăm sigur la Campionatul European. Am mare încredere în antrenori şi în băieţi, în valoarea lotului. Eu zic că e un an bun pentru fotbal, chiar dacă suntem pe locul doi la Liga Naţiunilor nu au pierdut, au făcut meciuri bune. Una peste alta eu zic că au făcut meciuri bune. Asta înseamnă că există emulaţie, înseamnă că există interes, fotbalul românesc a progresat mult de tot. Dacă ne e frică să jucăm cu Suedia şi Norvegia nu ne mai prezentăm. Eu acum zic că forţa grupului primează", a spus Stoichiţă, care a fost prezent la Gala Fotbalului Românesc.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.