Tehnicienii Flavius Stoican şi Costel Enache l-au criticat pe arbitrul Sebastian Colţescu la finalul meciului dintre FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi, scor 3-3, joc la care centralul a acordat două penaltiuri şi i-a trimis pe antrenori în tribună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sebastian Colţescu se crede Dumnezeul fotbalului. Trebuia să vină să-mi explice, nu să mă trimită direct în tribune. A fost arogant. Se crede Dumnezeu. Vine unul cum e Colţescu şi te dă afară. Pun suflet pentru că ştiu cât muncesc, din cauza asta gesticulez. Am avut şi ratarea campionatului şi a următoarelor zece campionate", a declarat antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Tehnicianul gazdelor, Costel Enache, este de părere că arbitrul a geşit când a dat penalti pentru oaspeţi şi a transmis o stare de tensiune prin prestaţia sa. "Am fost un pic mai tensionat azi, dar consider că am destule argumente. Am revăzut fazele importante şi mi-am dat seama că Sebastian Colţescu a acordat greşit penalti împotriva noastră, iar la ultima fază a meciului n-a vrut să ne dea şi nouă lovitură de la 11 metri. Maniera lui de arbitraj a transmis o stare de tensiune, iar atunci când m-a trimis în tribună nici măcar nu am protestat. Am aruncat cu o sticlă de apă pentru că eram supărat pe jucătorii mei, el a venit şi mi-a zis că am un minut să părăsesc terenul. A avut şi un limbaj aşa corporal inedit, nu puteai să-i zici nimic”, a spus Costel Enache, tot la Telekom Sport.

FC Botoşani a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, în care cele două formaţii au primit câte un penalti şi ambii antrenori au fost trimişi în tribună. Partida a fost arbitrată de Sebastian Colţescu.

Au marcat Daniel Popa '5, Roman '9 şi Buş '57 (penalti) pentru gazde, respectiv Jo Santos '20, Pedro Mendes '28 şi Andrei Cristea '81 (penalti) pentru oaspeţi.

În minutul 57, tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună. În minutul 80, a fost trimis în tribună şi Costel Enache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.