Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, adeclarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-2, că secundul său Eugen Trică a plecat la vestiare deoarece i săa făcut rău. El a menţionat că Sebastian Colţescu a acordat uşor penaltiul pentru Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trică mi-a zis că i-a venit rău şi că de-asta a plecat de pe teren. Acum, dacă i-a venit rău de arbitraj, asta-i altă problemă. Ca joc, o repriză foarte urâtă din partea ambelor echipe, un joc încâlcit, fără prea mari ocazii de gol, o echipă a noastră care am reuşit să revenim dar nu am convins. Dar nici Dinamo nu a făcut un joc bun. O primă repriză urâtă.  În a doua repriză, un penalti uşor acordat, nici nu ştiu dacă a fost sau nu penalti. Apoi după ce a fost un 11 metri pe muchie de cuţit mai vii şi dai şi cartonaş roşu. Poţi să spui orice acum. Aşa, maniera... Colţescu m-a mai arbitrat şi când eram la Pandurii, ne-a dat două cartonaşe roşii. Dar până la urmă este acoperit de regulament, arbitrul este suveran, ce să mai? Dar noi ca joc astăzi am suferit. Ne doream cel puţin un punct, dar o echipă când o împinge un pic cineva de la spate e normal să câştige. Poate n-ar trebui să mai vorbim noi de obiective măreţe. Un meci foarte urât", a spus Stoican la Telekom Sport.

El le-a cerut jucătorilor săi să se dăruiască total la meciuri. "Vreau să le transmit un mesaj jucătorilor mei prin intermediul dumneavoastră. Când intrăm pe teren e ca şi cum ar fi ultimul meci. Să rămână cu tricoul ăla pe ei mereu. Dar astăzi am avut de suferit”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, arbitrat de Sebastian Colţescu, în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători.

Au marcat Steliano Filip '8 şi Paul Anton '52 (penalti) pentru Dinamo, respectiv Platini '41 pentru oaspeţi.

În minutul 51, de la oaspeţi a fost eliminat Cioinac. În minutul 90+2, a fost eliminat şi Frăsinescu.

După eliminarea lui Cosmin Frăsinescu, antrenorul secund al echipei CSM Poli Iaşi, Eugen Trică, a plecat la vestiare traversând terenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.