Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat, miercuri seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că formaţia sa ar fi putut obţine un rezultat mai bun, deoarece a avut "Steaua în mână".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înainte de meci spuneam că m-aş mulţumi şi cu un punct. Însă după aspectul jocului puteam să plecăm cu toate cele trei puncte. Nu îmi pică bine acest rezultat. Am avut Steaua în mână. Dar până la urmă un punct este important contra Stelei", a spus Stoican la Digi Sport.

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată miercuri seară, pe Arena Naţională, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I.

Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Gnohere '56 (penalti) pentru gazde şi Platini '8 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.