Tehnicianul Flavius Stoican a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că are încredere în jucătorii săi şi că nu trebuie să cedeze în încercarea de a salva Dinamo de la retrogradare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cedăm, am încredere în aceşti băieţi. Nereuşitele s-au acumulat, au fost multe critici şi pe bună dreptate, şi au avut plumb în ghete. Am avut o discuţie ieri şi e important să nu ne dărâme aceste critici. Fiecare pe postul lui trebuie să facem ce avem de făcut. De luni bune ei nu au avut momente de bucurie, au fost doar nereuşite şi criticile i-au adus în stadiul în care sunt, dar asta trebuie să ne întărească. Nu îi las pe aceşti jucători când au nevoie, dacă oamenii care conduc acest club îi spun să plec, plec. Nu am nevoie de vorbe, ci de linişte, să încercăm să ieşim din starea asta. Eu cu jucătorii suntem în asta", a declarat Stoican.

Dinamo, ocupanta penultimei poziţii în clasamentul Ligii 1, joacă, duminică, de la ora 17.00, cu UTA Arad, în etapa a XXVI-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.