Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat vineri seară, după meciul cu FCSB, că portarul Alexei Koşelev a fost "un înger păzitor" pentru formaţia moldoveană şi că Ionuţ Panţîru a înscris un gol formidabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este victoria acestor băieţi senzaţionali care au luptat până la epuizare. Nu putea fi obţinută fără acest public minunat, am observat că stadionul este prea mic pentru câţi oameni vor să vină la meci. Am reuşit o performanţă şi sunt sigur că nu ne vom opri aici. A fost un meci greu. Am avut un portar senzaţional, Koşelev, un înger păzitor, Panţîru, care a reuşit un gol formidabil. Îi felicit pe toţi jucătorii", a spus Stoican la Digi Sport.

Formaţia FCSB, liderul din clasamentul Ligii I, a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Pentru echipa bucureşteană este al doilea eşec din acest sezon.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat de Panţîru, în minutul 47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.