Tehnicianul Flavius Stoican a declarat vineri seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-1, că Poli Iaşi a dominat de la un capăt la altul, iar oaspeţii “s-au apărat ca la handbal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am dominat de la un capăt la altul Dinamo. Au fost situaţii în care i-am presat în 16 metri al lor, dar trebuie să fim mult mai responsabili la finalizare, să luăm decizii. Îmi dă spreanţă atitudinea jucătorilor, dorinţa de a arăta că nu sunt mai prejos decât alte echipe. Fotbalul nu ne-a răsplătit pe măsura muncii. Am dominat din unu până la 20 de metri, am dominat. Pur şi simplu s-au apărat ca la handbal. Vreau mult mai multă personalitate în ultimii 30 de metri. Meritam mult mai mult. Suntem trişti pe moment, dar ca joc speranţe sunt şi o să fim echipa care nu cedează în acest play-out”, a spus Stoican la Digi Sport.

El a precizat că este dezamăgit atunci când jucătorii primesc cartonaşe roşii pentru că vociferează şi consideră că de la oaspeţi Sorescu ar fi trebuit să fie eliminat în prima repriză.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Dan Nistor, în minutul 52, din penalti.

În minutul 63, de la gazde a fost eliminat Sanoh, iar în minutul 68 a primit cartonaş roşu şi Reda Jaadi, de la oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.