Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a criticat prestaţia arbitrului George Rădulescu la meciul cu CFR Cluj, precizând că şi-ar dori ca acest arbitru fără personalitate să nu mai conducă niciodată partide ale formaţiei ieşene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut greşeală la gol, dar mă nemulţumeşte atunci când un arbitru vede ceva cum poate să schimbe o decizie la presiunea gazdelor. E normal să fiu dezamăgit. Am pierdut astăzi un meci, poate am pierdut mult din entuziasmul nostru de a merge în play-off. Cel mai mult mă deranjează că un arbitru nu are personalitate. Imediat a schimbat decizia. Ne aşteptam, cum se face un pic de presiune, cum gata. Deranjant este când tu vezi un lucru, vezi că e aut şi îţi schimbi decizia. Mi-aş dori să nu ne mai arbitreze niciodată acest arbitru", a spus Stoican la Digi Sport.

El a precizat că după ce a fost trimis în tribună, înainte de a părăsi zona tehnică, le-a spus jucătorilor săi să nu cedeze. "Ne-am pregătit tricourile să le punem pe noi, cu vrem arbitraj corect. (...) El glumea, râdea, caterincă. Meciul începea şi el stătea de vorbă cu Camora", a afirmat Stoican.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, la care de la oaspeţi tehnicianul Flavius Stoican a fost trimis în tribună în repriza a doua.

Stoican a fost trimis în tribună de centralul George Rădulescu în minutul 63 pentru proteste vehemente după ce Deac a marcat unicul gol al partidei, în minutul 62.

Flavius Stoican a refuzat iniţial să părăsească zona tehnică şi chiar jucătorii săi au stat un timp la marginea terenului, nedorind să reia jocul. Însă în cele din urmă tehnicianul a plecat. După plecarea lui Stoican, staful său a scos tricouri cu mesajul “Vrem arbitraj corect”, dorind să protesteze. Protestul s-a încheiat după scurt timp şi jocul s-a reluat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.