Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerard, l-a lăudat pe Ianis Hagi, după ce tânărul fotbalist a marcat două goluri în Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ianis Hagi este un talent remarcabil şi această scenă a fost făcută pentru el. Era multă presiune pe el, tatăl lui a fost în public în acaestă seară pentru prima dată pe Ibrox. Are spirit de luptă în el. Nu este numai talent, este luptă. Vrea să câştige. El a fost cel care a adus magia şi scânteia care ne-au readus în joc. Primul gol a fost extraordinar, pătrunderea în interior şi şutul cu piciorul stâng, pe care îl credeam că este cel slab al lui, dar încă nu sunt sigur, a fost o remarcabiă finalizare. Apoi să ai îndrăzneală să încerci al doilea de la peste 25 de metri, să ai încredere. Am avut un pic de noroc, dar uneori în acest meci trebuie să-ţi faci singurul norocul şi el cu siguranţă a meritat asta", a declarat Gerrard, potrivit Daily Record.

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a contribuit decisiv la victoria obţinută, joi seară, pe teren propriu, scor 3-2, în faţa formaţiei Sporting Braga, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 2-0.

Ianis Hagi a înscris două goluri, în minutele 67 şi 82. Pentru învingători a marcat şi Ayodele-Aribo ’75, iar Braga a înscris prin Fransergio ’11 şi Ruiz ’59.

Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună.

Returul va avea loc miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.