Selecţionerul naţionalei under 21 a României, Mirel Rădoi, a apelat la jucătorul echipei Universitatea Craiova, Stephan Drăghici, pentru partidele amicale cu Spania şi cu Danemarca, după ce Dennis Man, care se afla în lot, a fost convocat de Cosmin Contra la prima reprezentativă. Man a fost chemat la naţionala mare deoarece Gheorghe Grozav s-a accidentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică seară, la echipa under 21 a fost convocat şi Andrei Sîntean, de la Sepsi, Adrian Petre (Esbjerg) acuzând o răceală puternică, astfel că staful naţionalei a decis să îl lase la echipa de club.

Valentin Costache (CFR Cluj), deşi a acuzat probleme medicale la club, s-a prezentat la lotul naţional. El va fi consultat de staful medical şi se va lua o decizie în privinţa sa, dacă va putea fi recuperat sau nu, înainte de plecarea în Spania.

Tricolorii under 21 s-au reunit la Buftea, duminică, pentru stagiul de pregătire din Spania, din perioada 19-26 martie.

La 21 martie, de la 19.45, la Granada, România va întâlni Spania, iar la 25 martie, de la 19.00, la Marbella, tricolorii vor da piept cu Danemarca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.