Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, şi-a îndemnat jucătorii să creadă în ei în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Inter Milano, în ciuda înfrângerii de miercuri cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inter a jucat mai bine decât noi în prima repriză şi a reuşit să marcheze două goluri. Jucătorii mei au jucat mai bine în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul la acest nivel. Inter a avut mai multă calitate şi eficienţă în prima repriză, iar noi am făcut prea multe greşeli. Inter a marcat din primul lor corner şi a trebuit să fim mai atenţi la al doilea gol. Jocul a devenit foarte complicat, asta e sigur, luând două goluri în douăsprezece minute. A devenit dificil din punct de vedere tactic şi mental, dar jucătorii au avut o reacţie foarte bună. Asta trebuie să facem şi în retur. Este clar că ne-am dorit un rezultat diferit, dar trebuie să credem şi, evident, vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur", a spus Pioli.

Inter Milano a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia AC Milan, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Returul are loc săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.