Fostul mare handbalist Ştefan Birtalan, care a decedat luni dimineaţă la vârsta de 75 de ani, va fi înmormântat miercuri, a anunţat clubul din Bulevardul Ghencea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dublu campion mondial cu naţionala României, triplu medaliat olimpic, Ştefan Birtalan a slujit Armata română din momentul în care a fost încadrat în 1969 şi până s-a pensionat, cu gradul de colonel, în 1994.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
De 12 ori campion al României, cu Steaua, ca jucător, şi de 6 ori ca antrenor, Ştefan Birtalan a fost supranumit ”Tunarul”, asta pentru forţa aruncărilor sale. A câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1977, fiind cel mai bun jucător în finala celor de la ŢSKA Moscova (21-20).
 
Trupul neînsufleţit al celui mai bun jucător al lumii în 1974, 1976 şi 1977 va fi depus marţi, în jurul prânzului, la Capela Cimitirului Ghencea 3. Înmormântarea va avea loc miercuri, de la ora 12:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.