Aproape 2.000 de suporteri algerieni care doresc să asiste la meciurile echipei Algeriei, în timpul Cupei Africii pe Naţiuni (CAN) din Coasta de Fildeş (13 ianuarie-11 februarie) vor plăti doar 50% din costul biletului de avion, restul fiind acoperit de stat, a anunţat, joi, Federaţia Algeriană de Fotbal (FAF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele "Abdelmadjid Tebboune a dat instrucţiuni pentru a acoperi 50% din costurile de deplasare în Coasta de Fildeş pentru 2.000 de suporteri (...), o măsură care reflectă dorinţa de a-i apropia pe suporteri de echipa lor în timpul meciurilor", a anunţat FAF într-un comunicat de presă.

FAF i-a mulţumit şefului statului algerian pentru această "iniţiativă lăudabilă, care demonstrează sprijinul său permanent şi neclintit pentru echipa naţională şi suporterii săi".

Vinerea trecută, selecţionerul Djamel Belmadi a dezvăluit lista celor 26 de jucători selecţionaţi pentru a apăra culorile Algeriei la Cupa Africii pe Naţiuni, unde va juca în primul tur în Grupa D alături de Angola, Burkina Faso şi Mauritania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.