Startul campionatului de fotbal din Coreea de Sud, programat la finalul acestei săptămâni, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

'Este o măsură care vizează protejarea sănătăţii şi securităţii cetăţenilor şi jucătorilor în faţa epidemiei de Covid-19, care a intrat înt-o fază gravă", a precizat K-league, după o reuniune de urgenţă a Consiliului său de administraţie, care a avut loc luni.

Nicio dată privind reluarea competiţiei la care participă 12 echipe nu a fost înaintată, suspendarea meciurilor fiind în vigoare până când "propagarea epidemiei se va atenua".

Coreea de Sud a devenit, luni, ţara cea mai afectată de epidemia de coronavirus în afara Chinei. Cu 161 de noi cazuri de contaminare în ultimele 24 de ore, în Coreea sunt 800 de cazuri de infectare şi s-au înregistrat şapte decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.