Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde Pele a fost internat în urmă cu două săptămâni, a anunţat luni că starea legendarului jucător brazilian este din ce în ce mai bună. Cu toate acestea, nu a fost menţionată încă o dată de externare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Infecţia respiratorie pentru care Pelé a fost internat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pe 30 noiembrie continuă să fie tratată de personalul medical. Instituţia a anunţat luni că legenda braziliană a continuat să prezinte „o îmbunătăţire a stării sale clinice”, precizând totodată că „nu a fost stabilită nicio prognoză de externare”.

Potrivit familiei sale, această infecţie este urmare a unei contaminări cu Covid-19 în săptămâna care a precedat recenta lui spitalizare. Spitalul a spus că Pelé, care se luptă încă cu cancerul de colon detectat în septembrie 2021, a continuat să fie tratat „într-o cameră normală” şi că semnele sale vitale sunt stabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.