Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, după meciul România - Serbia, scor 0-0, că este mai mândru de echipa naţională de tineret, aflată foarte aproape de calificarea la CE, decât de prima reprezentativă din care face parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De ei (n.r. - echipa under 21) suntem mult mai mândri decât suntem de noi, în acest moment. Le doresc să nu se încurce în ultimul meci. Îi felcit, l-am felicitat şi pe Mister, pe domnul Rădoi şi chiar mă bucur pentur el că o să reuşească această calificare şi pentru băieţi", a spus Stanciu, la Pro TV.

El a afirmat că rezultatul de 0-0 obţinut de echipa naţională în meciul cu Serbia este unul bun, în condiţiile în care "tricolorii" au jucat cu un fotbalist mai puţin.

"Având în vedere faptul că au primit penalti în minutul 44 şi noi am avut un eliminat, e un rezultat bun. Dacă jucam 11 la 11, aveam şanse să obţinem mai mult din acest meci. Ne-au forţat să ne apărăm foarte foarte jos în repriza a doua, a trebuit să alergăm foarte mult, practic recuperau mingea în apropierea careului, era greu să ieşim, era doar Ţucudean în faţă, nu aveam soluţii de pasă, având în vedere că ne apăram cu ceilalţi opt jucători foarte jos. Cred că am arătat ca o echipă, am muncit foarte mult şi până la urmă nu ştiu dacă ne bucucră acest 0-0, dar mai mult nu s-a putut în condiţiile date. Ne bucurăm că nu am pierdut, sârbii sunt o echipă puternică, cu jucători valoroşi, care au fost la mondiale. Eu mă bucur că împreună cu colegii mei am luptat atât în Serbia, cât şi aici. Cred că ne-am descurcat bine până în minutul 44, când Gabi a luat roşu. După, era normal să ne retragem. A fost un meci greu şi chiar dacă pare imposibil noi încă mai sperăm la primul loc. Asta înseamnă să câştigăm ultimele două meciuri şi sârbii să se încurce o dată acasă. Dacă nu vom câştiga grupa, să fim pe locul 2, sperând că Serbia se va califica din grupa lor preliminară şi jucăm noi barajul pentur Euro, dacă nu ne vom califica", a afirmat Stanciu. 

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.