Jucătorul Nicolae Stanciu a oferit un interviu inedit pentru FRFTV, în care a vorbit despre mâncarea preferată, ce năzbâtii a făcut în copilările şi care era materia preferată la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cartofii prăjiţi, ciorbele făcute de bunica, iar acum le face mama, şi ceva legat de pui”, erau mâncărurile preferate.

Ce nu-i plăcea să mănânce: ”Când eram mic, de fapt până de curând, nu prea mi-au plăcut sarmalele, până acum câţiva ani, acum mănânc. Piftie (răci) se numesc la noi (n.r. - Stanciu este din judeţul Alba) şi nici varza calită nu îmi plăcea.”.

Jucătorul spune că nu avea supereoiri în copilărie şi a vorbit şi despre jocurile favorite: ”Nu prea aveam superoii, când eram mici-mic, aveam numai TVR la televizor şi alb negru. Eroii mei erau pprinţii, sora mea mai mare. De-a v-aţi ascunselea era jocul meu favorit. Ne prindea seara târziu jucându-ne. Apoi raţele şi vânătorii şi ţară, ţară vrem ostaşi”.

Ce meserii ar fi vrut să aibă: ”Clar îmi doream să ajung fotbalist, nu mâ gândeam la nimic altceva. Crescând, pe la 11-12 ani, când am început să merg la fotbal organizat, mi-am dat seama că mai mult îmi doream să ajung fotbalist”.

”Am fost elev destul de bun până când am început să fiu chemat la prima echipă. Îmi plăcea sportul, eram destul de bun şi la matematică şi îmi plăcea şi informatica”, a menţionat el.

Nu-i plăcea fizica deloc, spune Stanciu.

”Am spart şi geamrui în copilărie, în joacă cu un coleg, l-am împins şi s-a spart tabla la şcoală. Am fost certat de părinţi, pentru că au trebuit să cumpere altele”, a recunoscut jucătorul.

Stanciu regretă lipsa fanilor la meciul cu Andorra, dar se bucură că vor fi copii: ”Mă bucur că vor veni copii la meciul cu Andorra, am amintiri plăcute de la meciul cu Norvegia. Ştiu că e duminică şi târziu şi ne dorim să-=i facem fericiţi. Sunt convins că mulţi dintre ei ne au ca modele. Chiar ne dorim să se întoarcă bucuroşi acasă şi să aibă ce povesti a doua zi la şcoială”.

Meciul cu Andorra este programat, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro-2024, şi este transmis de Prima TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.