Nicolae Stanciu a declarat, joi, după victoria României din meciul cu selecţionata statului Chile, că îl bucură rezultatul de 3-2, deşi chilienii au evoluat fără vedetele lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Mă simt bine, un pic obosit, pentru că e sfârşitul sezonului. Mai avem un meci cu Finlanda. Ne bucurăm că am câştigat cu Chile, chiar dacă multe dintre vedetele lor nu au fost prezente astăzi. Am început meciul mai greu, chiar dacă am reuşit să înscriem destul de repede. Până la urmă ne bucurăm că am câştigat. Chile este pe locul 9 în lume, este o echipă foarte puternică şi ne bucurăm că avem parte în continuare de rezultate pozitive pentru că ne dau încredere şi aşteptăm cu nerăbdare începerea Cupei Naţiunilor”, a spus Stanciu pentru Pro TV.

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 3-2, selecţionata statului Chile, într-un meci amical disputat pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzödl, din Graz.

Au marcat Stanciu ‘13, Deac ’67 şi Budescu ’84 pentru România, respectiv Maripan ’32 şi Reyes ’52.

În minutul 30, de la naţionala chiliană a fost eliminat Nicolas Castillo.

La finalul jocului, terenul a fost invadat de fani şi, potrivit sport.ro, unul a primit chiar geaca selecţionerului Cosmin Contra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.