Fotbalistul Nicolae Stanciu a declarat, vineri seară, după remiza obţinută de naţionala României în meciul cu Norvegia, scor 2-2, că el şi colegii săi au crezut până la capăt că pot obţine un rezultat pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştiam ce ne aşteaptă, că sunt mult mai puternici fizic decât noi, din păcate ne-am văzut iarăşi conduşi la fel ca în Suedia, dar până la urmă mă bucur că ne-am revenit aşa de bine. Cred că Norvegia este scoasă din lupta pentru calificare. Am crezut până la capăt. Am pregătit meciul bine, încercăm să jucăm până îm Ne bucurăm că ne-a ieşit şi am egalat în ultimul minut. Cred că avem şanse de calificare. Mai sunt meciuri de disputat, iar şanse sunt. Am speranţe mari că vom reuşi să ne calificăm la Euro”, a spus Stanciu la Pro TV.

El a menţionat că nu s-a simţit la capacitate maximă, dar a fost ok. “Mă bucur că am jucat. Am încercat să ajut echipa atât cât pot. Echipa s-a mişcat bine şi ne bucurăm că am reuşit să luăm un punct”, a adăugat jucătorul.

România a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul disputat, vineri, la Oslo, cu Norvegia, în etapa a treia a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Au marcat: Elyounoussi '56, Odegaard '70 / Keşeru '76, '90+2.

Următorul meci al României va fi, luni, de la ora 21.45, în deplasare, cu Malta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.