Noul fotbalist al echipei FCSB, Alexandru Stan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a fost visul său să ajungă la gruparea bucureşteană şi că iniţial nu l-a recunoscut pe Gigi Becali atunci când l-a sunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o surpriză plăcută. Ieri eram pe drum spre Giurgiu şi am fost sunat de domnul Argăseală să vin la Bucureşti înapoi. A fost visul meu de mic copil să ajung la Steaua. L-am recunoscut pe domnul Argăseală, am mai vorbit cu dânsul, i-am recunoscut şi vocea. Pe domnul Gigi Becali când m-a sunat nu l-am recunoscut. Nu aveam nici semnal, eram pe Centură şi când mi-a spus cine e n-am înţeles prima oară şi s-a întrerupt şi după l-am sunat eu pe dânsul şi am stat de vorbă puţin. Ieri am fost sunat, probabil după meciul lor din Liga Europa s-a discutat, nu ştiu mai multe detalii, s-a rezolvat foarte repede. N-a fost nicio problemă din partea mea. Nu era mare lucru de discutat, nu a durat mult. Dacă stau să privesc ultimele trei sezoane, am jucat foarte bine, am fost căpitanul echipei Astra Giurgiu, mă aşteptam să merg la o echipă mai bună, cu pretenţii mai mari”, a spus Stan.

El a vorbit şi despre cum a fost primit la FCSB: “Am fost primit bine. Chiar Raul mi-a spus că trebuie să mergem la film, să plătesc. Îi zic: ‘Vezi că eu am venit de la Astra, n-am luat banii de două luni şi e cam greu’. Dar asta este, dacă aşa s-a procedat aici trebuie să fac la fel”.

Referitor la eventuale critici din partea lui Gigi Becali, Alexandru Stan a spus că trebuie să aibă un caracter puternic şi să meargă mai departe.

Stan consideră că meciul cu Sepsi, din Liga I, va fi foarte greu, la fel şi dubla cu Rapid Viena, din play-off-ul Ligii Europa. “Orice e posibil, în fotbal se pot face minuni. Cu Rapid Viena o să fie foarte greu, dare u cred că avem şanse destul de mari. Sunt foarte pregătit să joc. Mâine o să fie un meci foarte greu, pentru că eu am jucat deja cu ei. Niciun meci nu o să fie uşor în campionat pentru că toată lumea când joacă cu FCSB îşi dă viaţa”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.