Guvernul italian a aprobat, marţi, deschiderea pentru public a Stadionului Olimpic din Roma la Euro-2020, pentru moment la o capacitate de 25 la sută din numărul total al locurilor, ceea ce înseamnă aproximativ 18.000 de spectatori, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceasta este o veste minunată pe care o vom transmite UEFA imediat", a declarat preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, Gabriele Gravina, într-un comunicat.

"Mesajul pe care guvernul îl trimite ţării este unul de mare încredere şi viziune extraordinară. Italia dă dovadă de curaj în combaterea pandemiei (n.r. - ţara a înregistrat 115.000 de decese de la debutul epidemiei Covid-19) şi, în acelaşi timp, se străduieşte să repornească în condiţii de siguranţă în conformitate cu un program şi un calendar clar şi definit”, a continaut el.

Roma urmează să găzduiască trei partide din faza grupelor, inclusiv meciul de deschidere Italia-Turcia, şi un sfert de finală.

Turneul final al Campionatului European, amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.