Stadionul Lusail, din Qatar, arena unde se va disputa finala Cupei Mondiale 2022, a găzduit vineri finala Lusail Cup, primul meci de fotbal desfăşurat pe această arenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lusail Cup 2022 a opus echipele Al Hilal – campioana Arabiei Saudite şi Zamalek – echipa campioană a Egiptului. Câştigătoare a fost, în cele din urmă, Al Hilal, care  s-a impus la lovituri de departajare. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1.

Lusail Iconic Stadium este cea mai mare arenă care va găzdui meciurile Cupei Mondiale Qatar 2022. Se află situat la 20 km nord de Doha şi are o capacitate de 80.000 de locuri.

În timpul Campionatului Mondial, Lusail Iconic Stadium va găzdui şase meciuri din faza grupelor (grupele C, G şi H), câte un meci din optimi, sferturi şi semifinale, iar în ziua de 18 decembrie aici se va juca finala competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.