Sportivul Avram Iancu, primul om din lume care a înotat într-un fluviu fără un costum de neopren şi deţinător al altor recorduri sportive naţionale, va înota timp de 12 ore continuu în cursul zilei de duminică, 6 iunie, pe canalul Bega.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor sportivului, cursa reprezintă unul dintre antrenamentele premergătoare încercării de doborâre a unui record mondial de înot anduranţă. 
Tentativa în sine va avea loc în data de 17 iulie, anul acesta, în Ungaria şi presupune dubla traversare a lacului Balaton timp de 72 de ore fără oprire, trei zile şi trei nopţi, aproximativ 150 km distanţă.
 
 Startul în cadrul evenimentului de duminică, de la Timişoara, va fi la ora 9.00 şi sosirea sportivului pe mal, la ora 21.00. Antrenamentul se va desfăşura între podurile Mitropolit Andrei Şaguna şi Traian, în spatele Catedralei Mitropolitane. 
 
Timp de 12 ore, Avram Iancu nu va atinge malul sau alte ambarcaţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.