Sportivii români au obţinut două medalii de bronz şi una de argint la competiţiile internaţionale desfăşurate în această perioadă, la bob şi sanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe pârtia olimpică din La Plagne – Franţa, unde au luat startul 28 de echipaje de bob, Tentea Mihai şi Ciprian Nicolae Daroczi au obţinut medalia de bronz la Cupa Europei la Bob două persoane. Românii au terminat pe locul al treilea cu timpul total de 2:01.48, fiind devansaţi de două echipaje din Germania.

Tot la La Plagne, echipajul de bob feminin format din Maria Constantin şi Florentina Iusco a ocupat locul doi, cu un timp total de 2:04.31, diferenţa de primele clasate, Christin Senkel şi Leonie Fiebig din Germania, fiind de doar 0.99 de sutimi. La startul competiţiei au fost prezente nouă echipaje de bob.

Medalie de bronz a obţinut şi sportiva Raluca Strămăturaru la sanie feminin în cadrul Cupei Naţiunilor, competiţie ce s-a desfăşurat în New York pe pârtia din Lake Placid. Românca a fost devansată de Andrea Vötter (Italia) şi Ulla Zirne (Letonia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.