După ce Malaga a învins cu 1-0 rezervele lui Atlético Madrid în etapa a 32-a a ligii a treia spaniole, Dani Lorenzo, mijlocaşul clubului andaluz, şi-a dăruit tricoul unui suporter. La prima vedere, este o scenă pe care o vezi în fiecare weekend pe terenurile de fotbal. Mai puţin atunci când te uiţi mai atent la schimbul dintre jucător şi fan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După câteva secunde de negocieri, suporterul în cauză a scos din buzunar o bancnotă de 50 de euro. Jucătorul de la Malaga a acceptat-o cu plăcere şi şi-a scos imediat tricoul pentru a îl da suporterului. Zâmbind, fanul i-a mulţumit călduros mijlocaşului.

"Suntem în a treia divizie şi nu sunt milionar. Clubul ne dă un anumit număr de tricouri pentru un sezon. După aceea, ni le taxează", a explicat Dani Lorenzo, care a jucat la echipele de tineret ale lui Real Madrid înainte de a semna cu Malaga. Ulterior, însă, el a dezvăluit câteva regrete: "Nu cred că ar fi trebuit să iau banii", a recunoscut în cele din urmă.

 50 EUROS POR CAMISETA!

 Dani Lorenzo, jugador del Málaga, recibe dinero por regalar su camiseta... porque el club se la cobra.



 IMAGEN @elchiringuitotv. pic.twitter.com/yS4gADhvs8

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.