Randri Garcia, antrenorul echipei de fotbal feminin Alhama, din prima ligă spaniolă, este acuzat de cinci foste jucătoare de insulte cu caracter sexual şi tratament umilitor. El ar fi trimis unor jucătoare şi o fotografie de natură sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă 17 jucătoare au negat faptele într-un comunicat de presă, site-ul Relevo a adunat mărturiile a cinci foste sportive care au lucrat cu antrenorul, aflat în funcţie din 2018.

„Ne-a distrus ca jucătoare şi ca persoane. Ba chiar ne-a spus: ''ai mai multe "ouă" decât mine''”, a afirmat Beatriz Hernandez, fostă jucătoare a clubului.

„Întotdeauna a susţinut că nu va interveni niciodată în viaţa noastră privată, dar asta a fost o minciună. Îmi amintesc că într-o zi când am jucat foarte prost, m-a întrebat dacă sunt lesbiană şi dacă am dormit acasă. Se baza pe faptul că el era proprietarul clubului şi tatăl său era preşedinte, ştia că nu va fi concediat niciodată".

Una dintre ele mărturiseşte că se simţea într-o „dictatură” şi ştia „perfect că ceea ce se întâmplă nu era normal”.

Potrivit presei iberice, el ar fi trimis jucătoarelor sale şi o fotografie de natură sexuală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.