Portarul echipei PSG, Alexandre Letellier, şi familia sa au fost victimele unei spargeri violente şi a unei tentative de şantaj sub ameninţarea armei în locuinţa lor din Hardricourt (Yvelines), în noaptea de luni spre marţi. Cei patru infractori i-au luat ostatici pe jucător, pe partenera sa şi pe cei doi copii ai lor (în vârstă de 2 şi 6 ani), cerându-le bani şi bijuterii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hoţii au lovit-o apoi pe Chloé Letellier în faţă.

"Vă mulţumim foarte mult pentru toate mesajele voastre. Suntem bine din punct de vedere fizic", a scris ea, într-un story pe Instagram.

Trei dintre cei patru spărgători (dintre care doi minori) au fost arestaţi cu bunurile portarului parizian în posesia lor. De asemenea, un poliţist a fost rănit în timpul operaţiunii.

O anchetă pentru "sechestrare", "şantaj sub ameninţarea armei în grup" şi "violenţă deliberată în grup" a fost încredinţată Brigazii împotriva violenţei din Versailles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.