Tehnicianul FC Dinamo, Sorin Colceag, a declarat, luni seară, după eşecul usturător cu CS Universitatea Craiova, că jucătorii trebuie să fie motivaţi doar de faptul că joacă la echipa dinamovistă. El consideră că echipei i-a lipsit spiritul la meciul de luni seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acum putem găsi mii de vinovaţi, dar trebuie să ne analizăm pe noi, să fim atenţi cu ce facem fiecare. Nu cred că trebuie să aştepte motivaţie, trebuie să ştie că sunt la Dinamo, să fie conştienţi de asta. Ce motivaţie? Când te duci la doctor, pe masa de operaţie, îţi zice asistenta că doctorul nu are motivaţie? Sau la un restaurant bucătarul nu are motivaţie? Ne-a lipsit total spiritul lui Dinamo, am dezarmat uşor, am făcut un pas în spate şi asta costă. Trebuie să-şi regăsească spiritul cât mai repede. Toţi cei care pot să ajute Dinamo trebuie să facă un pas în faţă", a declarat Colceag la televiziunile care transmit Liga I.

Dinamo a pierdut al şaptelea meci consecutiv în Liga I, scor 0-5, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a X-a.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.