Sorin Cîrţu a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Universitatea Craiova, pe care o deţinea şi anterior scrutinului care a avut loc duminică şi la care a fost singurul candidat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noapte magică: aceasta este descrierea perfectă a unei seri alb-albastre cu voi, al 12-lea jucător, în prim-plan.

Putem spune că astă-seară s-a obţinut o dublă victorie: atât a Ştiinţei în faţa CFR-ului, cât şi a <Maximului> Sorin Cârţu la alegerile pentru funcţia de preşedinte.

Suntem mândri să vă anunţăm faptul că Sorin Cârţu este preşedintele Universităţii Craiova pentru următorii 2 ani. Prin voturile exprimate de dumneavoastră, aţi dat legitimitate unui proiect unic în istoria fotbalului românesc. Şi acesta este doar începutul!

Persoane prezente la vot – 1.256

Număr de voturi valabil exprimate pentru Sorin Cârţu – 1.232

Voturi nule - 24", a anunţat clubul oltean.

Alegerile au avut loc cu ocazia meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj. Formaţia olteană s-a impus, cu scorul de 3-2, în partida din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1. Craiovenii au revenit de la 1-2 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.