Jucătoarea Sorana Cîrstea, care va juca în premieră contra Arinei Sabalenka în sferturi la Miami Open, a declarat că va fi un meci foarte greu, dar este încrezătoare, având în vedere că a obţinut rezultate foarte bune la turneele americane din acest început de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că în acest moment avem un top trei grozav în minte, cu Swiatek, Sabalenka şi Rîbakina. Ele joacă remarcabil. Cu siguranţă, ele au dus tenisul la un nou nivel anul acesta. Ştiu că va fi foarte greu în sferturi. Dar am câştigat multe meciuri la aceste turnee americane şi am încredere. Ştiu ce pot juca", a spus Cîrstea.

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Miami Open, după victoria cu Marketa Vondrousova, scor 7-6 (3), 6-4, iar Sabalenka a ajuns în antepenultima fază după ce a trecut de Barbora Krejcikova, scor 6-3, 6-3.

La precedentul turneu din seria Double Sunshine, cel de la Indian Wells, Cîrstea a ajuns în aceeaşi fază a competiţiei, fiind eliminată de numărul 1 mondial, Iga Swiatek.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.