Maria Lucia, sora lui Pele, a afirmat că, la 21 decembrie, a fost la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde legendarul fotbalist era internat, şi a spus că acesta "simţea"că se apropie sfârşitul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost cu el în 21 decembrie. Era foarte calm, am vorbit puţin, dar deja mi-am dat seama că simţea, ştia că va pleca. Era foarte credincios, spunea: Totul este în mâinile Domnului. Şi i-am spus: Este adevărat, El ştie când e momentul"”, a mărturisit Maria Lucia, în presa braziliană.

În schimb, mama lui Pele, Celeste, în vârstă de 100 de ani, nu ştie că fiul ei a murit: "Nu ştie nimic. E în lumea ei. Deschide ochii când pomenesc de el, dar nu îşi dă seama ce spun", a afirmat Maria Lucia, în vârstă de 78 de ani.

Cortegiul funerar cu sicriul lui Pele va trece marţi prin faţa casei în care locuieşte mama legendarului fotbalist.

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut sub numele de Pelé, a petrecut o lună la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo până la moartea sa, pe 29 decembrie, din cauza insuficienţei renale şi cardiace, bronhopneumoniei şi a unui adenocarcinom de colon, potrivit certificatului de deces publicat de mai multe mass-media din Brazilia.

Luni dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit a ajuns la stadionul Vila Belmiro din Santos, unde oamenii îşi pot lua rămas bun până la înmormântarea de marţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.