Fotbalistul Aristeidis Soiledis a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ştie că pentru FCSB este un moment dificil, dar el şi colegii săi sunt profesionişti şi trebuie să dea tot ce au mai bun şi să obţină victoria în faţa echipei Mlada Boleslav, în preliminariile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un joc foarte important pentru noi. Vrem să câştigăm. Este un meci foarte important pentru noi şi trebuie să obţinem cele trei puncte în tur. Avem nevoie de victorie acasă pentru moral. Suntem o echipă mare şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Trebuie să uităm de ultimul meci şi să privim înainte. Ştim că e un meci dificil, că trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga. Este foarte important să continuăm în cupele europene. Ştiu că este un moment dificil pentru echipă, dar suntem fotbalişti profesionişti, trebuie să privim înainte şi să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Soiledis.

FCSB va întâlni echipa Mlada Boleslav, joi, la Giurgiu, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.