Rapperul american Snoop Dogg a anunţat că s-a alăturat echipei de comentatori şi consultanţi a NBC, difuzorul american al Jocurilor Olimpice de la Paris din această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am crescut urmărind Jocurile Olimpice şi sunt foarte încântat de perspectiva de a putea urmări toţi aceşti atleţi incredibili la Paris", a declarat el. "Competiţia va fi extraordinară şi, bineînţeles, eu voi aduce marca "Snoop" la toate acestea. Vor fi nişte Jocuri Olimpice epice", a mai spus el.

 

Snoop Dogg a apărut într-o reclamă pentru Jocurile Olimpice alături de mai mulţi sportivi americani, pentru a marca victoria echipei Green Bay Packers, cu 33-10, din NFL, în faţa echipei Minnesota Vikings.

Rapperul fusese deja invitat la Tokyo în 2021, unde a comentat evenimentul, în special în compania actorului şi comediantului Kevin Hart. Comentariile, în special în timpul probelor de echitaţie, au generat milioane de vizualizări. "El va explora locurile emblematice ale oraşului, va asista la evenimente şi competiţii şi va vizita sportivii, prietenii şi familiile lor", a explicat NBC într-un comunicat de presă, adăugând că va utiliza acest conţinut pentru a genera zilnic "Olympic Primetime Show".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.