Jucătoarea americană Sloane Stephens a declarat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, pierdută în faţa Elinei Svitolina, că pentru ea a fost incredibil la Singapore şi că poate fi mândră de parcursul pe care l-a avut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost incredibilă prima mea prezenţă în Singapore. Sunt tristă că acesta este singurul an în care am ajuns aici, dar şi încântată că termin astfel anul. Nu am terminat turneul chiar cum mi-aş fi dorit, dar am muncit mult ca să ajung aici şi pot fi mândră de rezultatul meu de astăzi. Elina, felicitări. Este o plăcere să concurez împotriva ta. Felicitări pentru această săptămână, meriţi asta”, a spus Stephens la festivitatea de după finală.

Sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 7 WTA, a învins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, în finala de la Singapore, şi a câştigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Pentru Svitolina a fost prima finală de Turneul Campioanelor, competiţie la care s-a aflat la a doua participare. Anul trecut, Svitolina a jucat în grupă cu Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia şi nu a reuşit să ajungă în semifinale.

Sloane Stephens s-a aflat la prima participare la Turneul Campioanelor. Şi ea era neînvinsă înaintea finalei, impunându-se în faţa sportivelor Angelique Kerber, Kiki Bertens şi Naomi Osaka în grupe şi Karolina Pliskova în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.