Pione Sisto, component al echipei Celta Vigo şi al reprezentativei Danemarcei, s-a prezentat singur, marţi, la aeroportul din Viena, unde ar fi trebuit să-i întâlnească pe coechipierii din echipa naţională, neştiind însă că în urma conflictului cu federaţia aceştia au boicotat partida cu Slovacia, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii din naţionala Danemarcei plănuiau să se întâlnească la Viena înaintea partidei de la Trnava cu Slovacia. Planurile s-au schimbat însă, ca urmare al unui conflict cu federaţia daneză.

Marţi, Sisto a ajuns pe aeroportul din Viena, însă şi-a dat seama că era singur. El a plecat apoi la Copenhaga, unde jucătorii negociau cu federaţia. Ulterior, Sisto a revenit la echipa sa de club, în Spania.

El a mărturisit că nu a deschis mailul venit de la Asociaţia Fotbaliştilor Danezi.

“Am primit multe mesaje pe telefon în ultimele zile, dar nu le-am citit pe toate. Unul dintre ele poate fi de la Asociaţia Fotbaliştilor. Trebuie să verific, deşi acum nu mai contează”, a declarat jucătorul pentru TV3 Sport.

Asociaţia Jucătorilor Danezi a confirmat că toţi jucătorii din echipa naţională au fost informaţi la timp cu privire la situaţie, adăugând că probabil Sisto a ignorat sau a uitat să citească mesajul.

Jucătorii profesionişti danezi sunt în conflict cu federaţia de la Copenhaga, din cauza neînţelegerilor privind contractele de publicitate, astfel că au fost convocaţi pentru meciul amical cu Slovacia şi cel din Liga Naţiunilor cu Ţara Galilor fotbalişti de futsal sau din ligi inferioare. Aceştia a pierdut, miercuri, la Trnava, cu 0-3 (0-2), meciul cu Slovacia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.