Tehnicianul Sinisa Mihajlovici a fost demis din funcţia de antrenor al Bologna, marţi, în urma rezultatelor slabe de la începutul sezonului din campionatul Italiei (trei puncte în cinci jocuri). El spune că nu înţelege motivele acestei demiteri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinisa Mihajlovici afirmă, într-o scrisoare deschisă trimisă Gazzetta dello Sport, că este dezamăgit de decizia clubului, el fiind demis după trei sezoane.

Fostul fundaş internaţional sârb (53 de ani, 63 de selecţii) "acceptă” decizia aşa cum trebuie să facă un profesionist, dar consideră că situaţia era "absolut sub control şi se putea îmbunătăţi”.

"Clubul nu mi-a împărtăşit opinia”, a spus Mihajlovici. Trei egaluri şi două înfrângeri au fost suficiente pentru ca clubul italian să-i pună capăt contractului lui Mihajlovic, în funcţie din ianuarie 2019.

El a exclus faptul că leucemia de care s-a îmbolnăvit în vara lui 2019 nu i-ar fi permis să continue. "Condiţiile mele de sănătate sunt bune şi se îmbunătăţesc constant”, a scris el, indicând că nu a „ratat nicio zi” de antrenament.

Fostul fundaş al Sampdoriei, Inter Milano sau celor două cluburi din Roma a fost internat la sfârşitul sezonului trecut pentru a reduce riscul de recidivă. În cele din urmă, în scrisoarea sa, Mihajlovic a mulţumit călduros suporterilor bolognezi: "Ne vom revedea curând, pe teren. Aventura mea la Bologna nu a fost doar fotbal sau sport. Căldura voastră m-a încălzit în cele mai grele momente”.

Potrivit presei italiene, fostul antrenor al Speziei Thiago Motta ar urma să fie noul tehnician al Bolognei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.