Tehnicianul formaţiei Bologna Sinisa Mihajlovici, care se luptă cu leucemia din 2019, a anunţat că va fi din nou spitalizat, deoarece există riscul unei recidive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Remisia mea după transplantul de măduvă osoasă din octombrie 2019 a fost grozavă, dar, din păcate, aceste boli sunt ascunse (...). Ultimele analize au relevat un risc de recidivă. Pentru a evita, va trebui să urmez un nou tratament. De data aceasta nu voi face o alunecare, ci voi anticipa. Boala asta nu ştie cu cine se pune”, a spus sârbul în cadrul unei conferinţe de presă.

Mihajlovici a fost diagnosticat cu o formă agresivă de leucemie în 2019. Tehnicianului i s-a făcut transplant de măduvă. În autobiografia sa, antrenorul a scris că are două zile de naştere; 20 februarie 1969 şi 29 octombrie 2019, aceasta din urmă data la care i s-a făcut transplantul.

El se va interna din nou la spitalul Sant'Orsola din Bologna.

 



 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.