Simona Halep a postat o fotografie în social media alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, în care cei doi apar zâmbind înainte de turneul de grand slam de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aceleaşi obiective, acelaşi zâmbet. Privind în aceeaşi direcţie pentru primul nostru Grand Slam împreună", a scris Halep.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie 19, va evolua împotriva croatei Ana Konjuh (66 WTA) în primul tur al turneului de la Roland Garros, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi.

Pe aceeaşi parte a tabloului se află şi favorita principală, poloneza Iga Swiatek, pe care Halep o poate înâlni în optimi. Swiatek va juca în primul tur cu o sportivă din calificări. Dacă va trece de primele două tururi, Simona Halep ar putea să o întâlnească apoi pe letona Jelena Ostapenko, favorită 13, înaintea unei eventuale confruntări cu Swiatek.



 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.