Jucătoarea Simona Halep, liderul WTA, va juca în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, în compania sportivei americane Coco Vandeweghe, numărul 16 mondial, vineri, de la ora 14.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, meciul Halep-Vandeweghe va fi primul al zilei de vineri pe terenul central şi va fi urmat de celelalte trei sferturi de finală: Elina Svitolina (Ucraina, cap de serie 3) – Caroline Garcia (Franţa, cap de serie 6), Anett Kontaveit (Estonia) – Anastasia Pavliucenkova (Rusia) şi Karolina Pliskova (Cehia, cap de serie 5) – Jelena Ostapenko (Letonia, cap de serie 4).

Simona Halep şi Coco Vandeweghe au fost adversare o singură dată, în 2017, în sferturi la Madrid, când învingătoare a fost românca, scor 6-1, 6-1.

La ediţia de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.