Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează COSR pe pagina de Facebook. Halep afirmă că decizia a fost una greu de luat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: "Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, dar din păcate recuperarea după accidentarea la gleznă durează mai mult şi am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice. După dezmăgirile de a nu participa la French Open şi Wimbledon, să fiu nevoită să renunţ la JO este un lucru extrem de dificil, dar sunt determinată să revin şi mai puternică. Îi voi urmări şi îi voi încuraja pe sportivii români de acasă", a scris sportiva pe Facebook.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: "Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo!  Preşedintele COSR Mihai Covaliu a anunţat vestea la emisiunea Tema Zilei de la Tvr 1", anunţă COSR pe Facebook.

Simona Halep, locul 3 mondial şi deţinătoarea trofeului, şi-a anunţat, vineri,şi retragerea de la turneul de grand slam de la Wimbledon.

Sportiva nu a participat nici la Roland Garros, din cauza unei accidentări la picior.


 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.